Öğretmen Emel Çakar'ın cesedine ulaşıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Ekim 2011 10:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Van'ın Erciş ilçesindeki Ereksan Apartmanı'nın enkazında yürütülen arama-kurtarma çalışmaları sırasında öğretmen Emel Çakar'ın cesedine ulaşıldı.

Vanyolu Caddesi'ndeki arama-kurtarma çalışmalarının devam Ereksan Apartmanı'nın enkazındaki çalışmalar sabaha kadar devam etti. Binanın batı cephesindeki enkazından açılan delikten içeri giren ekipler, öğretmen Emel Çakar'ın (27) cansız bedeniyle karşılaştı.

Enkaz altından çıkarılan Çakar'ın cenazesi Erciş Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, burada yapılacak otopsinin ardından Aksaray'dan gelen ailesine teslim edileceği öğrenildi.

Arama-kurtarma ekipleri halen enkaz altında olduğu belirtilen öğretmen Tahir Ormanoğlu (27) ile binadaki fırında çalışan Tayfun Has'a (17) ulaşmak için de büyük çaba harcadı.

Depremden hemen sonra Elazığ'ın Palu ilçesinden Erciş'e gelen öğretmen Ormanoğlu'nun annesi Türkan ve babası Cuma Ormanoğlu da arama kurtarma çalışmalarını yakından izledi. Ormanoğlu çifti soğuğa rağmen sabaha kadar enkazın başından bir an olsun ayrılmadı.

Oğlunun canlı olarak enkaz altından çıkarılması umudunu taşıyan anne Türkan Ormanoğlu'nun ağıtları kurtarma ekiplerini de duygulandırdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber